Five Things 2

Five Things 2

Както обещах миналата седмица отново съм тук с кратко списъче от пет неща,които искам да споделя 🙂

1.Търпение

Преди няколко дни белейки няколко сварени картофа стигнах до извода,че прага ми на търпение е паднал изключително много.Преди време такива монотонни и повтарящи се движения(като беленето на сварени картофи) ме успокояваха и много обичах да чопля разни неща.Споделяйки това велико откритие за своята същност с майка ми,нейният отговор ме шокира тотално! “Пораснала си.” Толкова кратко и ясно.Бях потресена и все още мисля над думите и.Явно детството наистина си отива,колкото и да не искам да го призная.Като бях малка исках да съм голяма,сега съм голяма и искам да съм малка.Май имам Питър Пан синдром….не съм убедена,че съществува такова понятие,но явно не съм чак толкова пораснала щом кръщавам синдромите на герои от книгите.

2.Жабешки бутчета

Пореден обрат в живота ми и то в рамките на една и съща седмица.След като ми казаха,че съм пораснала направих нещо,което винаги съм смятала за абсолютно невъзможно!Опитах..как да се изразя…жабешко..Като видях тези малки стегнати крачка в чинията на масата щях да припадна,чудих се накъде да погледна,потреса ми беше тотален.Попитах какъв вкус имат и получих един от най-безумните отговори,които можете да чуете в живота си: “На пилешка риба.” Ще го напиша отново за тези,които мислят,че не са прочели правилно “На пилешка риба”. Почти паднах под масата,но все пак този отговор събуди любопитството ми,и набодох малко месце от това стегнато мини краче на вилицата(отказах да последвам примера на събеседниците си,които хващаха тази половин жаба с ръце и глозгаха крачетата и като ребърца). Изненада! не е толкова гнусно колкото изглежда,не съжалявам,че опитах,НО едва ли ще го направя отново.

Снимката по-долу съдържа ужасяваща сцена на насилие!

жабешки бутчета

 

3.Следващото нещо е едно от нещата,които свърших тази седмица и се гордея изключително много със себе си. Абсолютно самостоятелно си преинсталирах телефона без да загубя нито един файл,смс или номер.И всичко това за по малко от 20 минути.Може да ми звучи доста незначително на фона на по-горните неща,които съм правила през седмицата(да беля картофи и да ям жабешки бутчета),но исках да преинсталирам въпросният телефон вече сигурно 6 месеца.

4.Пред последното нещо със сигурност няма да ви се стори особено интересно,но става въпрос за FaceBook страницата ми,към която можете да се присъедините ТУК.Ще копирам съобщението,което постнах преди няколко дни 🙂

“Facebook промени отново всички настройки за фен страници.(С цел да принуди творците и компаниите да купуват “Промотирани реклами” , за да достигнат до всичките си фенове).

Сега можете да видите само малка част от всички мнения и постове. Ако искате да виждате всичко от Lillysbag.com и да не пропускате важните неща, трябва да направите следното:

1. Отидете на страницата на Lillysbag.com
2. Кликнете на малкия бутон с колелцето в
горния десен ъгъл
3. Кликнете върху “Добавяне в списъка с интереси” (“add to interest list” )
4. “Нов списък” (ако имате такъв или си създайте някакъв с желаното от вас заглавие) и добавете страницата в него
Благодаря!”

5.И последното нещо е една песен,която слушам цяла седмица по няколко пъти на ден.Това е песента на група Сигнал-Сляп ден,но в изпълнение на дъщерята на Данчо-Лора.Факт е,че на места Лoрчето пее малко фалшиво,но този вариант на песента (поне за мен) е изпълнен с изключителен емоционален заряд и ми допада повече от оригиналното изпълнение на група Сигнал.Поздравявам ви с тази песен,като се надявам,че няма да се депресирате и да започнете да плачете грачейки с Лора тези тъжни слова,а просто ще усетите една страхотна емоция,която ще ви накара да настръхнете.Абе,ако ви се плаче,поплачете си от мен да мине 😉


Пожелавам ви успешна и ползотворна седмица 🙂

 

 

Loading Facebook Comments ...

One comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.