Змийска му работа

Змийска му работа

С Мито случайно попаднахме в един терариум и си намерих нова приятелка 🙂

Един ден с Митко отидохме да се разходим в Мол Галерия в Пловдив и случайно видяхме,че на третия етаж има терариум.Разбира се,аз много държах да влезем и срещу 3 лева се позабавлявахме за около 30 минути и си намерих нова приятелка.Вътре имаше най-различни видове змии,паяци и жаби.Имаше и едно сладко игриво порче,две доста големи чинчили и други подобно животинки.Не знам до кога терариума ще се посещава там,но мисля че би могъл да внесе малко разнообразие в тези горещи летни дни.

Пред терариума на хамелеона може би прекарахме най-много време,но и той ни обърна внимание и както се беше покатерил на едно растение,слезе и дойде отпред и ми позволи да му направя няколко снимки.

Сладките чинчили
Порчето

А това е най-гнусната жаба!

Дойде време и да ви запозная с моята приятелка.Както всички себеподобни и ние си допаднахме от раз.За скромната цена от 80 лева можех да се прибера с нея,но се досещах какво ще е мнението на мама и Сами по въпроса и се отказах.

В мола имаше и изложба на учениците от Сценични кадри,но честно казано останах впечатлена само от картите и макетите.Картините нещо не ми се понравиха,но все пак едно голямо браво на децата!

След мола отидохме да хапнем и в мексиканския ресторант Sombrero.

Вкусна салатка

 

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.