Подли Камериерки / Devious Maids

Подли камериерки

Подли Камериерки / Devious Maids

Сериалът заместител на “Отчаяни съпруги”…

Разбрахте ли, че отчаяната съпруга Ева Лонгория и създателя на хитовият сериал “Desperate Housewives” имат съвместен проект? Това е именно шоуто “Подли камериерки”. Изгледах всички излезли 8 епизода и мога да кажа, че това вече е един от любимите ми сериали!

Подли камериерки

 

Историята отново се развива в тузарски квартал, където всеки познава другия и основни теми за клюки са съседите. Този път само, че главни героини не са притежателките на красивите къщи, а техните прислужници. Има и други сходни черти със “Съпругите” – главните героини са най-добри приятелки, сериалът започва с убийство на една от най-близките им приятелки ( този път не е самоубийство) и тн. Сигурна съм, че гледайки сериите, ще усетите и други прилики.

Шоуто разказва за това как протича животът на 5 камериерки в Лос Анджелис. Но разбира се всяка от тях има своята малка тайна, а тайната на една от тях никак не е малка. Ще кажа, че това е Марисол, защото това се разбира още в пилотния епизод. Синът и е несправедливо обвинен в убийството на Флора – камериерка на едно странно и донякъде извратено семейство. Марисол решава да се престори на прислужница и да достигне до дъното на убийството, за да спаси сина си. Повече няма да ви разказвам, че да не разваля тръпката и ще премина към представянето на героините.

 

Започвам с Флора Хернандес изиграна от Paula Garcés. Както споменах Флора е убитото в първи епизод момиче, но нейният образ ни следва във всеки следващ епизод. Оказва се, че Флора е имала своята мръсна тайна, която всъщност се оказва причина за смъртта и.

Paula Garcés

 

 

Марисол Дуартез е изиграна от Ана Отиз, известна като сестрата на Бети от “Грозната Бети”. Марисол е интелигентна жена, която се опитва да спаси сина си от несправедливото обвинение, че е убиец на Флора. Много ми харесва нейната роля, до сега, в който и филм да съм я гледала винаги ми е била леко антипатична, но с тази роля спечели симпатиите ми.

Марисол Дуарте

 

 

Следваща е моята любимка Роузи Фалта изиграна от Даниа Рамирез. Наивна, добра, набожна и може би леко глуповата. Много хубава усмивка и добре изиграна роля. Роузи е детегледачка, готова на всичко да доведе своят малък син в САЩ. Героинята и малко ми напомня на Сюзан от ” Отчаяни съпруги”.

Роузи

 

 

Джуди Рейез играе ролята на малко странната, но все пак симпатична Зойла. Героинята и е доста пряма, досетлива и има доста саркастично чувство за хумор. Тя работи в голяма къща заедно с дъщеря си Валентина и като млада е била на крачка от олтара с …. няма да кажа с кого, но ще издам, че актьора ми любимец от “Съпругите”.

Зойла

 

 

Ето я и дъщерята на Зойла- Валентина, споделено или не (?) влюбена в красивия син на господарката на дома- Реми (ако се чудите къде отиде Дейсън от ” Малки Сладки Лъжкини” тук е ). Сладката Валентина е изиграна от Еди Ганем.

Валентина

 

 

И най-красивото лице в сериала Розалин Санчез в ролята на Кармен Луна. Кармен е красива жена, мечтаеща да стане известна певица, но годинките и чукат на вратата и тя знае, че трябва да побърза. Освен това се оказва, че Кармен има от какво да бяга.

Кармен Луна

 

 

Това са главните героини, но съм сигурна, че ще откриете много познати лица от телевизията и киното и в не чак толкова главните герои от филма. Теглете няма да съжалявате, особено, ако сте фенове на испанският акцент!

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.