Сега накъде?

Сега накъде?

Изправена съм пред голяма дилема…

От няколко месеца съм изоставила блога изцяло поради ред причини. До днес не се бях замисляла какво ще правя с това мое мило кътче и не бях взела окончателно решение и да ви кажа, все още не съм.

Нито за миг не съм спирала да чета блогове и изобщо не съм преустановила интересите си в областта на модата и козметиката. Но музата ми я нямаше… Днес се замислих за блога  и си казах “Бейби, трием ли или продължаваме?” реших да помисля обективно и да отговоря честно на няколко важни въпроса, след което да изимитирам Google Analytics и да анализирам.

Имам ли време за блога? – Има ли желание, има и начин!, е казал нявга народа.

А, имам ли желание? – Въпреки творческата дупка, в която съм изпаднала, категорично заявявам, че обичам блога си и наистина искам да го, хм…. възродя?

Споменавайки по-горе добрият стар Аналитикс, реших да му хвърля едно око. ( не съм го правила от както спях да пиша) О, небеса, трафикът ми за тези няколко месеца е супер и на моменти надхвърля и най-силните ми дни от миналото.

Което ме навежда на мисълта, дали не харесвате блога ми повече когато не пиша в него?!

Та дилемата ми, както вече се разбра, е  да продължа ли да изписвам редовете в този блог и да го пусна окончателно в дълбините на канала……

След задълбочен разговор с мен самата стигнах до извода, че не искам да изоставя всичко окончателно. Все още искам да си имам мое място към което да се връщам от време на време. И да си пиша каквото ми душа сака. Cool е!

Loading Facebook Comments ...

One comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.