09.05.2015

09.05.2015

В последно време липсвам тук, но за това си имам и уважителни причини. Една от тях е инцидентно и прекрасно няколкодневно пребиваване в Истанбул. После се зададоха и първите изпити от вторият семестър, а на фона на това и съм обсебена. От какво ли? От Goodreaders ! На Киндъла ме чакат 110 книги. Коя от коя по-интересни и безкрайно различни една от друга. Ще ми бъде безкрайно приятно, ако имате профил там да станем приятели ТОВА е профилът ми. А, ако нямате профил непременно поправете тази грешка, но ви предупреждавам – пристрастяващо е!

reading

Сведох до минимум всякакви странични занимания и се отдадох на четенето за няколко дни. В Истанбул разбира се ми се наложи да оставя това свое занимание на страни и да се отдам на безкрайно приятните разходки, студените коктейли, сладките приказки, морският полъх и разбира се – пазаруването!

Както можете да се досетите след тези приятни дни в Истанбул съм заредена с идеи за нови публикации, а също така благодарение на Analytics забелязах, че доста от вас се интересуват от турската музика, която на мен лично ми е много на сърце така, че ще и бъде отделено специално внимание! За сега поздрав с любима песен…

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.