25 факта за мен

25 факта за мен

25 факта за мен

През последният месец в блогърските среди се завъртя ТАГ-ът “25 факта за мен”. Благодарение на LillaGreen, дойде моментът и аз да се включа.

 1. Най-хубавото море в живота ми до момента беше това през изминалото лято. Не отидохме на бар нито веднъж, избягвахме “актуалните” места и се забавлявахме супер много.

#dragonfly #my #new #little #friend #arapq #bulgaria #september #sea #beach #sky

A photo posted by @lilyanayotova on

2. През измината година открих човек, с когото живота ни беше разделил за няколко години по неясни причини. Може би така е трябвало да стане, защото сега оценям колко важен човек за мен е и не бих позволила нещо да ни раздели отново.

3. Човекът за когото говоря не е някое старо гадже, а братовчедка ми, с която сме израснали заедно. Но, би било доста романтично, ако говоря за някоя стара любов, нали?

4. Интересна е любовта ми към Истанбул. Ходила съм вече 6-7 пъти за последните три години и след последният едноседмичен престой си казах “Е, време да отидем някъде другаде. Стига вече с този Истанбул”. След точно един месец вече правих нови планове за следващо посещение.

5. Обожавам да пътувам…. навсякъде.

25 факта за мен

6. Постоянно съм в love/hate отношения с косата си. Сега отново съм в период, в който просто не знам какво да правя с нея.

7. Прекарвам пред компютър повече от 8-9 часа на ден.

8. При лошо и мрачно време само гладът може да ме изкара навън.

9. Не обичам кафе. По-точно не обичам класическият му вариант. Всякакви други бъркочи ми се услаждат.

10. Ако трябва да избера храна, която да ям до края на живота си веднага бих казала суши, но само при условие, че мога да запазя разнообразието от видове.

11. Домакинската работа не ми идва от вътре. Нямам проблем да стана и да изчистя, да сготвя, но просто не ми идва от вътре. Подлудяват ме хора, които вървят с наплюнчен пръст и обират дребните боклучета по пода.

12. Цветята са нещо, което винаги ме кара да се усмихна.

25 факта за мен

13. Обичам животните повече от хората. Разбира се, съгласна съм, че има лоши кучета например, но искрено мисля, че вината да станат такива не е в тях, а в стопаните им. Когато говорим за бездомни животни, нека първо се замислим на какво са способни хората от глад, а след това да посочим с пръст кучетата и котките.

14. Искам да живея на морето, от прозореца да мога да видя безкрайната синева и водата да е на пешеходно разстояние от дома ми. Не държа на къща на плажа, но не бих я и върнала.

15. С годините приятелите ми момчета са 0. Имам добри познати, с които прекарвам приятно, споделям, но всичките ми истински приятели, всъщност са приятелКИ.

16. Семейството ми винаги ми е приоритет номер едно.

17. От много малка се мацам с гримове. Още помня бруталните изпълнения с гримовете на бабите ми.

 

25 факта за мен

18. Като малка бях сигурна, че ако си отрежа опашката на вързаната коса, ще се сдобия с перфектната къса прическа.

19. Чета блогове всеки ден и може би следвам и чета 97% от българските бюти блогове и 60% от останалите български блогове.

20. Чета много книги и това, Слава Богу, успява да компенсира загубените мозъчни клетки от гледането на сериали.

21. Да, наистина мисля, че четенето прави човек по-умен.

25 факта за мен

22. Но не мисля, че един човек, ако ще да е прочел 1000 книги, винаги е по-умен, от някой, който не е прочел и една.

23. Пристрастена съм към lifehack.bg

24. След няколко месеца приключвам магистратурата си и не смятам никога повече да бъда студентка, но с удоволствие бих посещавала всякакъв тип специализирани курсове, които са ми интересни.

25. Разбрах, че все още се срещат преподаватели, които наистина искат да помогнат на студентите си да станат по-добри и успели хора.

Loading Facebook Comments ...

2 comments

 1. Диляна says:

  Искам да живея на морето, от прозореца да мога да видя безкрайната синева и водата да е на пешеходно разстояние от дома ми. Не държа на къща на плажа, но не бих я и върнала. <3 <3
  Мечтата ми е да живея на морето, искам вечно лято и само една малка къщичка на морето :))

  • Lilly says:

   Забелязвам, че на много хора гледката към морето им действа много добре. Наистина не мился, че депресията лови хората близо до морето. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.