Summer Hot Spots in Istanbul: Reina

Summer Hot Spots in Istanbul: Reina

В ранната сутрин на 01.01.2017 година 39 човека загубиха живота си по време на един ужасяващ атенатат. Към днешна дата “Рейна” вече не съществува и самото заведение е съборено. 

Говорейки за горещите точки през лятото в Истанбул, просто няма как да не спомена Рейна. Дори съм изненадана от самата себе си, че не започнах именно с въпросният бар.

Reina

Разположена на европейският бряг на Босфора в непосредствена близост до моста Бооазиджи или по-познат по нашите географски ширини като “първият мост”, Рейна е в топ-листа на истанбулската гъзария. Това заведение наистина е топ оф дъ топ на Hot Spots. Носят се легенди за това колко е трудно да се влезе в бара. В интерес на истината е факт, че заведението има доста строг фейс контрол и трябва да се поизтупаш, за да успееш да се напъхаш в бара. Отивайки на бар в Турция трябва да имате предвид и факта, че много голяма част от заведенията не пускат сами мъже в бара. Дам, правилно прочетохте. За да влезе един мъж в бара, трябва да е придружен от жена. Това се прави с целта да се предпазят дамите от нежеланите натрапници. Разбира се, това не важи за вас, ако паркирате Ферарито си пред входа и подхвърлите ключовете си пренебрежително към валето.

Reina

Успее ли човек да влезе в това свято място за турският елит, пред него се разкрива една от най-красивите гледки към моста. В интерес на истината заведенията гледащи към Босфора са доста, както и пейките около него, НО все пак в Рейна си е друго нещо. Посетители на Reina са били Бърни Екълстоун, Франческа Версаче, Кери Кенеди, Лайанъл Ричи, Даниел Крейг, Михаел Шумахер, Майк Тайсън, Ева Мендес,Стинг, Ума Търмън, Роберто Кавали, Горан Брегович, Мегън Фокс, Парис Хилтън, Дженифър Лопез и още стотици световно известни хора. Чуете ли, че някой ваш любимец е в Истанбул, можете да сте сигурни, че ще посети Reina.

В Reina освен богати и известни хора и зешеметителна гледка има и един страшно наклонен болид на Renaut, подозирам, че има нещо общо с това, че френската компания са един от основните спонсори на Reina.

club

По принцип хората ходят на бар заради музиката, нали? Е, музиката в бара е номер едно. Има седем албума с миксовите, които се пускат в заведението и потвърждавам, че са супер! Така, че в Reina освен да се покажете, може и истински да се забавлявате!

Адрес:Ortaköy Mh. Muallim Naci Caddesi No:44, 34347 Istanbul, Türkiye

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.