Сердар Юзкан – Изгубената роза

Сердар Юзкан – Изгубената роза

В последно време прочетох доста книги, но някак си предпочитам да посегна към следващата, вместо да седна и да напиша публикация, за току-що прочетената. Днес прочетох една много изненадваща за мен книга. Случайно попаднах на книгата на Сердар Юзкан – Изгубената роза и не знам защо, но бях с вътрешната нагласа, че в ръцете ми стои любовен роман. От доста време не съм чела подобен тип книга и се чудих дали изобщо искам да го започвам, но нещо явно ме е подтикнало да го направя.

a97fe97bc36579c36de29cc51855bff1

 

Авторът често е сравняван с Паулу Коелю, но тъй като съм запозната много бегло с творчеството на втория, не мога да потвърдя дали има прилика, но определено вече се оглеждам за вторият на роман на Сердар Юзкан – „Край Остров на цветята Надеждата е скрита”.

224ad470e79cc54e0ac8f63c8d7a230e

 

Е, оказа се, че в романа наистина се говори за любов, но за любовта между майката и детето. Много ме впечатли книгата и я прочетох за два дни. Определено се чете лесно, действието се разбива бързо, сюжета е интересен ( въпреки, че в средата вече знаех какво ще стане). Определено е книга към, която не съжалявам, че посегнах.

В книгата се разказва за пътешествието на Диана навътре в самата нея. Пътят и започва със смъртта на майка ѝ и новината, че на света има още една като нея, ако не и по-добра, нейната отдавна изгубена близначка.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.