Ароматни свещи от Bath and Body Works

Ароматни свещи от Bath and Body Works

Ароматни свещи от Bath and Body Works

И преди съм писала за свещите на Bath and Body Works и днес темата отново е същата…

От около три-четири години имам сериозна мания на тема ароматни свещи. Какви ли марки не опитах, но до момента нищо не ме е впечатлило така, както свещите на Bath and Body Works и White Barn. В същата категория като цена и като концепция влизат и свещите на Yankee Candle, които присъстват на Българският пазар, но по интензивност на аромата не могат изобщо да се сравняват с първите две марки.

При последното ми ходене в Истанбул с майка ми се спряхме на две свещи от Bath and Body Works и една от White Barn. Тази на White Barn, остана при майка ми и не помня името ѝ, но ви гарантирам, че ароматът и е доста силен и свеж.

Ароматни свещи от Bath and Body Works

Свещите, които избрах за вкъщи са Sea Island Cotton и Sweet Pea, като този път вместо от най-малкият размер взех от средния. Преди около 2 седмици и двете свещи изгоряха и осезаемо усещам липсата им. Ароматите им наистина бяха пристрастяващи и много свежи, и колкото и да се опитвам да ги заменя с други ароматизиращи средства, определено, искам още свещи именно от тази марка.

Sea Island Cotton е много чист аромат, който както подсказва името, притежава и морска свежест. Sweet Pea е свеж и флорален аромат съчетаващ сладкия аромат на латирус, круша, фрезия, малини и нежен мускус.  И двата аромата бих описала по-скоро като летни, но и все пак купих свещите в края на юли.

 

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.