Крем за ръце Madame Coco

крем за ръце madame coco

Крем за ръце Madame Coco

Не мога да повярвам, че отделям самостоятелна публикация за един крем за ръце и то посред лято, но Madame Coco, освен качествен текстил за дома, изглежда се справят перфектно и с козметиката…

Madame Coco въпреки френското си име, е турска марка, която е под една шапка с познатите на нашият пазар Tac и English Home и съответно е същият тип магазин. Преди около месец, бях в Одрин и от чисто любопитство покрай нещата, които купихме за в къщи реших да взема този крем за ръце и един скраб за тяло, за който ще говоря в друга публикация.

крем за ръце madame coco

Оказа се, че без изобщо да подозирам съм се сдобила с най-добрият крем за ръце, който съм използвала някога и имено това ме накара да пиша за него. Въпреки, че този магазин не може да се намери в България знам, че има много хора, които често отскачат до Одрин за ден-два и именно за това не мисля, че е трудно човек да се сдобие с него.

Кремът за ръце е глицеринов и е обогатен с кератин и витамин Е. Има аромат на гaрдения и това е един от най-добре миришeщите кремове, които съм използвала. Друго интересно за аромата е, че е супер траен и силен, задържа се на ръцете ми около 2-3 часа, което до сега не ми се случвала с нито един крем за ръце или лосион/масло за тяло.

Изненада за мен беше и факта, че крема дава мигновен ефект. Кремът е много икономичен и за моите ръце е нужно съвсем малко количество. Нанесен с мярка, кремът попива доста бързо и не оставя мазен филм, но ако се прекали с количеството ще ви се наложи да поседите няколко минути без да пипате нищо докато попие.

крем за ръце madame coco

Вече два месеца използвам тубичката от 30мл и все още има крем в нея, което за мен е показателно за икономичността му предвид факта, че го използвам всеки ден. Кремът е на цена от 9 лири, но съм забелязала, че в сайта постоянно има намаление, което важи и в магазините и аз лично закупих крема за около 3 лири. Ако решите да закупите крема, задължително отворете капачката и проверете дали има защитно фолио, защото в магазина имаше няколко “тествани” бройки.

Като заключените мога да кажа, че съм очарована от козметиката на Madame Coco. Както споменах и по-горе взех и един скраб, който също ме очарова безкрайно. Нямам търпение скоро отново да посетя магазин на марката и да закупя някой вече набелязани в сайта продукти.

 

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.