Нюд молив за очи Oriflame Kohl Pencil Nude

Нюд молив за очи Oriflame Kohl Pencil Nude

Нюд молив за очи Oriflame Kohl Pencil Nude

Главен герой на днешната публикация ще е един мой голям любимец и това е именно Oriflame Kohl Pencil в цвят Nude.

Това е третият нюд молив, който купувам и най-накрая останах доволна. Притежавам моливът от повече от година и съм го тествала при всякакви климатични условия и съм много доволна.

Формулата на молива е много мека и изобщо не дразни очите. Също така позволява супер лесно блендване. Цветът е доста пигментен, което прави моливът изключително икономичен.

Използвам този молив почти ежедневно, като съм му намерила три основни приложения. Първото, разбира се, е да го поставям във водната линия на окото, като нанасянето е много лесно и безболезнено. Задържа се там около 2-3 часа, след което леко започва да изчезва, но не да се свлича и размазва надолу, както ми се е случвало с доста други моливи. На някой тази трайност, може би, ще им се види малка, но при мен това е максималното време, за което молив издържа във водната ми линия.

Нюд молив за очи Oriflame Kohl Pencil Nude

Другото приложение на молива е за изсветляване на вътрешният ъгъл на окото. Справя се перфектно и както вече споменах се блендва много добре и придава много лек матов завършек.

Последното успешно приложението на този Kohl pencil е нанасянето му непосредствено под извивката на веждата, където нанесен в ежедневният ми грим отново стои много естествено. Преди нанасях малко хайлайтър в тази зона, но през деня предпочитам матовото изсветляване, което ми дава този молив.

Бих искала да спомена, че винаги преливам цвета с пръст и ми отнема секунди. Също така на снимката се забелязва как точно под swatch-a има лека розова линия. Тя всъщност е одраскано, защото молива не беше подострен и съответно дървената част одраска кожата ми. Споменавам го, защото такова одраскване във водната линия би било болезнено и е хубаво да поддържате молива подострен. Изпробвала съм молива и като коректор, защото ми се видя подходящ заради меката му формула, но е прекалено светъл за моята кожа и се забелязваше доста.

Oriflame Kohl Pencil Nude вече е част от серията The One и опаковката му е различна, но го изпробвах и формулата му е същата.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.