Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion

Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion

Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion

Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion е един нестандартен за нашите географски ширини продукт.

Получих продукта като подарък преди няколко месеца от братовчедка ми и признавам, че до момента не бях виждала и чувала за подобен продукт. Оказа се, че подобен тип продукти с “възглавничка” са голям хит в Корея и със сигурна крачка навлизат и на западният пазар.

Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion

Това чудо на природата представлява BB крем, CC крем или фон-дьо-тен, като продуктът всъщност е в напоена гъбичка. Гъбичката стои в контейнер, който се затваря с капаче върху което се поставя гъбичката, с която продукта се нанася на лицето. Цялото това многокомпонентно съоръжение се побира в кръгла кутийка. Продукта на всички марки е разположен по идентичен начин при всички марки. На западният пазар вече присъства такъв продукт в продуктовата гама на Lancome, Kiko и L’Oreal.

Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion

Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion е в красива кръгла пластмасова кутийка, която се усеща средно тежка в ръката. На капака има много хубаво леко увеличително огледало. Гъбичката за нанасяне на продукта е много интересна. Супер мека и нежна е и никога не съм попадала на подобен апликатор. Интересно е, че и гъбата не попива изобщо от продукта, което много ми хареса, защото така не се губи и капка от продукта.

От Etude House определят продукта като хидратиращ, избелващ, против бръчки, коригиращ тона на лицето и UV предпазващ. Както сигурно знаете, корейците са маниаци на тема UV защита и този фондютен е с SPF50+/PA+++ (PA е единица за отбелязване на UVA защитата в Япония и Корея. Колкото повече + има, толкова по-висока е защитата. PA+++ е най-високата защита).

Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion

Продуктът има силен аромат, в който аз лично съм влюбела и в началото постоянно отварях продукта, за да го мириша. Малко неприятно е, че и след нанасяне аромата се усеща доста дълго, което в един момент ми идва too much.Гъбичката с продукт е много добре напоена и трябва съвсем лек натиск, за да вземете от крема с апликатора. Аз нанасям с втриващи движения, като така получавам най-добро покритие. Покритието на продукта е средно и ако имате по-сериозни несъвършенства по кожата, използването на коректор е задължително.

Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion

Въпреки, че продуктът се води control sebum без нанесена пудра, лъсвам на първият час, но аз върху всеки продукт слагам матираща пудра така, че това не ми пречи. С пудра кремът се държи много добре цял ден. Продуктът се предлага само в три цвята, като аз имам средният Natural Beige W13, който е ми идва малко светъл. Тук е момента да спомена, че веднага след слагане цветът изглежда много светъл, но след няколко минута продуктът се окислява и потъмнява. Хубаво е, че от Etude House са решили да има рефили за продукта, като цената им е на половина от цената на цялата опаковка. С удоволсвие бих си закупила най-тъмният нюанс, ако реша да използвам продукта отново след свършването му. Единствената причина поради, която няма да закупя веднага Precious Mineral Moist Any Cushion след като го свърша е, че обичам да опитвам различни продукти.

7

Сигурно забелязвате, че на няколко места наричам продукта тук крем, ту фон-дьо-тен. Това е, защото и аз самата не съм напълно наясно какво точно е. В описанието на Etude House това е фондютен, ББ крем и CC крем. Според моите критерии относно продуктите в тези три категории Precious Mineral Moist е между CC крем и фон-дьо-тен, като по-клони към първото.

Като обобщение мога да кажа, че много харесвам продукта и го намирам за доста интересен, особено за феновете на корейската козметика.

Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion

Корейците имат интересна култура и според тях всяко нещо може да стане сладко. Това е причината към основният продукт да върви и кутийка с украса, която се закупува отделно. Идеята е да тези сладки формички да се залепят за капака на кутията с продукт, но аз не съм го направила, защото това ще я направи невъзможна за разнасяне с мен. За сметка на това фигурките са наистина много сладки и със сигурност ще измисля къде да ги залепя.

Etude House Precious Mineral Moist Any Cushion

Loading Facebook Comments ...

2 comments

  1. Teti says:

    Този вариант е за суха кожа, нормално е да няма добър контрол върху омазняването. Аз имам розовият вариант, който се води като база и страшно много го харесвам, жалко само, че свършва доста бързо при редовна употреба. Бих пробвала и BB варианта в бъдеще.

    • Lilly says:

      Както споменах успявам да се справя с този проблем използвайки пудра. Ще погледна и розовият. Предполагам имаш предвид този от Magic колекцията? Останах с впечатлението ,че е по-скоро база и не му бях обърнала внимание. Ти от къде купуваш техни продукти?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.