FIT me by Maybelline foundation

FIT me by Maybelline foundation

Преди няколко месеца от Parfimo.bg се свързаха с мен с педложението да изпробвам продукт от сайта им. Не ми отне много време, за да се спра на фондьотена на Maybelline FIT me!, който беше привлякъл вниманието ми преди доста време с изцяло положителните коментари за него из интернет пространството. 

За мое щастие уцелих цвета от раз и това е номер 125 Nude Beige, който се пасва перфектно на кожата на лицето ми. Както вече съм споменавала имам смесена кожа с мазна Т-зона и съответно мнението ми съответно е валидно за този тип кожа.

FIT me by Maybelline foundation

Продуктът идва в стъклено правоъгълно шише, което се усеща тежко и стабилно в ръката. За моя огромна радост, шишето е с доста добра помпа, която според силата на натиска изважда определено количество продукт и не пръска навсякъде.
FIT me by Maybelline foundation

Фондьотенът е с SPF18, което голям плюс дори и за през предсоящата зима. Цветовата гама на FIT me! е изключително богата, но на малко места може да се намери пълната гама. Консистенцията на продукта е водниста, но не и неприятно течна и има лек приятен и ненатрапчив аромат, който не усещам когато го нанеса на лицето си.

Снимах го нанесен на ръката си, върху която имам белег от изгаряне.

FIT me by maybelline

Доволна съм от покритието му, което бих определила от средно към пълно. Продуктът не е матиращ и при моят тип кожа ноженето му без пудра не е удачно. При мен без пудра лицето ми лъсва след около 2-3 часа, но с пудра се държи добре около 5. Харесва ми, че се прелива добре и не стои като маска. Определено продуктът нанесен на лицето се усеща и до доста дълго след нанасяне, което за зимата не не бих отчела като недостатък, но за лятото с моят тип омазняваща се кожа ми се струва неподходящ.

Определено бих препоръчала продукта на всеки, дори и на хората с мазна кожа, защото поне аз дори след фондьотен с матиращ ефект отново нансям пудра, така че това не го отчитам като някакъв недостатък.

 

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.