Golden Rose Sexy Black Mascara и Kajal Stick

Golden Rose Sexy Black Mascara и Kajal Stick

Golden Rose отново ме изненадаха приятно с тези два продукта!

Както може би вече знаете от Golden Rose бяха така добри да изпратят на голяма част от бюти блогърите спирала и каял за проба.Аз доста се забавих с тази публикация,но имах отворена спирала,която беше към края си и исках да я довърша.Също така ми беше малко трудно да свикна с формата на четката на спирала,но вече свикнах.

Започвам със спиралата Sexy Black,която както ще видите по-долу.На външен вид спиралата е страхотна.Изглежда доста стилно и “секси” с тази дантела.Личи си,че е мислено върху вида и идеята,честно казано доста ми допада.Както вече споменах,в началото имах малък проблем с четката,защото до сега не бях използвала подобни,но с времето свикнах.Ако трябва да съм искрена все още от време на време се омазвам,но е така с всяка спирала.

Цветът и е доста наситено черно и през деня слагам само един слой,защото ако сложа и втори миглите ми стават доста големи и подчертани,а в ежедневието избягвам този вид(не винаги… ). Не ме разбирайте погрешно,това говори много добре за спиралата и са много малко продуктите,с които съм работила и имат същия ефект.Единственото,което отчитам като недостатък е,че нанесена на два или повече слоя на няколко пъти забелязвам,че спиралата се е разтекла малко.Сега като се замисля от всички ревюта,които изчетох за този продукт,май само аз имам този проблем…

Golden Rose Sexy Black Mascara

Golden Rose Sexy Black Mascara

Golden Rose Sexy Black Mascara

Golden Rose Sexy Black Mascara

Golden Rose Sexy Black Mascara

Golden Rose Sexy Black Mascara

Golden Rose Sexy Black Mascara

 

Индийският каял са изгорени растителни масла,с които от древността в арабският свят са подчертавали очите си.Каялът се използва и до днес,като с бодра стъпка навлиза и в ежедневието на европейката. Мога да заявя най-отговорно,че Kajal Stick вече ми е верен спътник в живота.От както го получих заправих за молива за очи и сега съм си задала за цел да изразходвам моливите и от тук нататък да използвам само каял.

Този продукт не се разтича изобщо и не оставя линия над горния клепач,което ми се случва с много моливи,тъй като моите клепачи са мазни.Каяла е доста траен и до сега не ми се е налагало да го повтарям,след като съм го нанесла вече веднъж.Харесва ми и как се работи с него,защото е мек и изобщо не дразни окото.Трябва малко време да се свикне с нанасянето,но на мен това ми отне 2-3 дни и вече нямахме проблеми един с друг.

Каялът се справя еднакво добре както с тънки,така и с дебели линии.Прочетох,че на някой момичета каялът се е счупил при отваряне,но моят не мърда.Харесва ми идеята да е в гилза като червило и да ви кажа определено събира погледите като го отворя,всички се шокират и ме питат какво е това черно червило,което си слагам на очите….

Kajal Stick

Kajal Stick

Kajal Stick

Kajal Stick

 

В заключение мога да кажа,че съм възхитена и от двата продукта.Каял със сигурност,ще купувам цял живот…единствената причина поради,която може би няма да закупя спиралата е,че обичам да ги сменям и да изпробвам нови продукти,но с огромно удоволствие,ще си я изразходвам до край и ще я препоръчвам с две ръце на всеки!

Loading Facebook Comments ...

2 comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.