Golden Rose Velvet Matte lipstick 07

Golden Rose Velvet Matte lipstick 07

Golden Rose Velvet Matte lipstick 07

Golden Rose Velvet Matte lipstick от много време присъства в продуктовата гама на турският козметичен бранд и напълно заслужено може да бъде наречен култов продукт.

През последните няколко години Golden Rose доказа, че има мяста на козметичният пазар у нас и има някой забежителни продукти. Матовите червила от Velvet колекцията от много време са в полезрението ми, бях харесала няколко цвята, но винаги когато се сещах да погледна за тях в някой магазин, точно тези цветове бяха изчерпани. Случайно преди няколко седмици убивах време в един голям супермаркет, в който има стилаж на марката и О, Небеса! номер 07 стоеше и ме чакаше. Грабнах го без дори да погледна мострата.Golden Rose Velvet Matte lipstick 07

 

От тогава това е едно е от любимите ми червила. Посягам към него ежедневно, защото подхожда както и на натурален дневен грим, така и на вечерен. Много съм доволна от трайността му, когато е нанесено самостоятелно без овлажняващ продукт от долу. За жалост, подобно на всички матиращи червила, нанесен самостоятелно velvet matte доста изсушава устните ми.

Лично за себе си прецених, че се чувствам по добре с нанесен EOS и после червилото, което съответно значи, че трябва да нанеса отново по някое време на деня или ноща, но това наистина не ме притеснява. И все пак, ако по някаква причина знам, че няма да мога да подновя цвета го нанасям самостоятелно.

Golden Rose Velvet Matte lipstick 07

Golden Rose Velvet Matte lipstick 07 на моите устни стои като перфекният розов нюд. Наистина съм много доволна от качеството и цената на продукта и мисля да си купя още няколко цвята. Очаквам предложения!

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.