O.P.I. – Lincoln Park at Midnight

O.P.I. – Lincoln Park at Midnight

Не знам как изглежда паркът “Линкълн” в полунощ,но определено обожавам видът на едноименният лак на O.P.I. върху ноктите ми!

O.P.I. – Lincoln Park at Midnight е страхотен тъмно лилав/патладжанен/ лак за нокти.Наблягам на него основно през зимата,но понякога не мога да му устоя и през лятото.В затъмнено помещение лакът лесно може да бъде сбъркан с черен,но на дневна светлина цветът е уникален.В зависимост от яркостта на светлината лакът може да изглежда тъмно кафяв или тъмно червен,но реално е лилав.Честно казано много обичам такива променящи се нюанси,защото не ми омръзва да ги гледам постоянно на ноктите си.Този лак нанасям на два слоя,но ако бързам нанасям един по-дебел слой и ефекта е на 90% същия.

На снимките ще видите,че ноктите ми са в окаяно състояние,но това е заради експеримента,който си направих,а именно да го нанеса без топ лак и да видя колко ще издържи.Е,определено съм изненадана,защото лакът,който ще видите по-долу е нанесен 8 дни преди снимките,а аз съм с мазна плочка и принципно до 4 дни лакът придобива този вид.

OPI - Lincoln Park at Midnight

OPI - Lincoln Park at Midnight

OPI - Lincoln Park at Midnight

OPI - Lincoln Park at Midnight

Loading Facebook Comments ...

4 comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.