OPI Scores a goal! и OPI Tickle my France-y

OPI Scores a goal! и OPI Tickle my France-y

OPI Scores a goal! и OPI Tickle my France-y

Декември дойде, но поне в Пловдив зимата все още не е дошла и есенната вълна при мен продължава с пълна сила!OPI Scores a goal! и OPI Tickle my France-yДнес ще ви покажа маникюр с два от любимите ми лакове. Това са OPI Scores a goal! и OPI Tickle my France-y.

OPI Tickle my France-y е любимият ми нюд от няколко месеца и може би това ще е първият ми изхабен лак от години. На снимките цветът изобщо не може да се разкрие в истинският си блясък, а и е използвам само като акцент. OPI Tickle my France-y е от есенната колекция на американцкият бранд през 2008 година – La collection de France. Цветът е розов нюд със сивкав подтон, който се разкрива най-добре при два или три слоя. Цветът е наличен тук. За dupe можете да се спрете на Revlon Grey Suede.

OPI Scores a goal! и OPI Tickle my France-y

 

Кралят на публикацията е OPI Scores a goal! , цвят от пролетно-лятната колекция от 2014 – Brazil и следователно би бил по-лесно откриваем от горният. Много красив цвят, който аз лично определям като перфектен за есенно-зимният период. На снимката цветът изглежда по-скоро кафяв, но в действителност е тъмно лилаво/чевен (?) с cream ефект. Някъде из чуждите блогове беше описан като цвят стафида… интересен цвят, който много харесвам! Като dupe можете да се спрете на Golden Rose Rich Color 105, който е по-светъл нюанс.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.