Real Techniques Expert face brush

Real Techniques Expert face brush

Real Techniques Expert доста бързо навлезе във всекидневната ми рутина. Многофункционалността ѝ я прави наистина експерт!

Четката е изработена от синтетични косми, което по-правило я прави идеална за нанасяне на кремообразни и течни продукти, но нали все пак е Expert, тази е много добра и за нанасяне на прахообразни продукти. Отново благодарение на синтетичния косъм, четката се чисти много лесно и изсъхва в пъти по-бързо от четките с естествен косъм.

Real Techniques Expert face brush

Real Techniques Expert face brush е много мека, но плътна четка, което прави работата с нея много приятна. Има специфична форма – последната отгоре, четката е елипсовидна, а погледната от страни горният ѝ край е леко заоблен, която намирам за плюс, когато се работи около носа и очите.

С тази четка не се получават черти по лицето и продукта се нанася много равномерно. Продуктът може да се нанася с “мажене” по лицето и с кръгови втриващи движения. Аз лично предпочитам вторият начин. Отчитам, че трябва да се внимава с прахообразните продукти, защото четката е много плътна и е възможно да загребе много продукт. Аз винаги изтупвам леко, за всеки случай. Също така, отлично прелива коректор.

Real Techniques Expert face brush

Четката работи с бази, всякакъв тип фон дьо тени, течни и прахообразни ружове и бронзъри, пудра, а заради елипсовидната си форма е добро решение и при контуриране. Изобщо, това е четка, с която можете да направите базата на лицето си от-до.

Loading Facebook Comments ...

2 comments

 1. LillaGreen says:

  Ах! Четката изглежда много добре … Качеството на Real Techniques е страхотно и веднага бих си вчела и тази тяхна красавица, тъй като имам само добър опит с тези продукти! Не използвам други четки за пудра и руж – дори след безброй пъти миене, не са мръднали!

  Не толкова често изполжвам четките им за очи – някак си не ми станаха любимци (но това не означава, че не са хубави …) 😉

  Хубава Неделя!

  • Lilly says:

   Изпитвам пълно удоволетворение от четката. Бях се засилила да купувам и beauty blender, но за момента подобна покупка ми се струва напълно неоправдана. репоръчвам четката с две ръце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.