Sephora Pearl eye mask

Sephora Pearl eye mask

Sephora Pearl eye mask

Използвах Sephora Pearl eye mask и останах доста изненадана от мигновеният, макар и краткотраен ефект.

Sephora Pearl eye mask е маска за кожата под очите, като от Sephora обещават, че маската ще изравни околоочният ви контур, ще изсветли кожата ви и ще я направи по-равна, сияйна и свежа.

Маската представлява два патча, които се поставят в зоната под очите и всъщност са напоени със самата маска. Би трябвало да съдържа екстракт от бяла перла и от броколи, но аз видях само екстракта от броколи в състава на почетното 16 място(не знам как са изписали този от бяла перла, може и да е там). Патчовете се слагат за 15 минути под очите и след това с масажни движения се втрива течността, която е останала след премахването им.

С премахването дойде и моята изненада. Признавам си, че не очаквах абсолютно никакъв ефект, но след премахването на патчовете зоната под очите ми беше видимо изсветлена, също така кожата беше много добре хидратирана. Изсветляващият ефект се загуби след около час, но намирам маската като много добро решение в екстремни сутринни ситуации.

Лично аз нямам проблеми с кръговете под очите, но има сутрини, когато те просто са там, но няколко часа след ставане изчезват. Точно за такива дни намирам Sephora Pearl eye mask за много ефикасна при мен и смятам да взема още един брой, който да имам под ръка в такива случаи.

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.