Sisley phyto-ombre eclat eyeshadows

sisley phyto-ombre eclat

Sisley phyto-ombre eclat eyeshadows

3 супер нюанса на sisley phyto-ombre eclat eye shadow

Единствената козметика на sisley, до която съм има досег, са тези страхотни и мои много любими сенки за очи. В мен sisley са оставили впечатлени на козметика от най- висок клас и продуктите им винаги са предизвиквали интерес в мен с изчистеният си дизайн и вътрешното предубеждение, което имам, че продуктите им са перфектни.

Днес ще ви покажа 3 нюанса на сенките им phyto-ombre eclat. Това са dune 3, graphite 8 и quartz 10. Сенките пристигат в черна матова кутия от висококачествена пластмаса. Затварят се много плътно с “щракване”, имат огледало от вътрешната страна и малък апликатор. Количеството сенки в кутията е 1,5 g. Вече тези сенки се предлагат в нови кутии, които имат прозорче и можете да видите цвета на сянката вътре.

Имената на сенките перфектно отговарят на цветовете. Консистенцията на сенките е перфектна не са мазни, а разпрашването е минимално. Пигментацията с база е идеална, а без база бих я определила като средна. Снимка и в двата варианта можете да видите по-долу. Поставени върху база сенките са бетон до свалянето им, но без база към 4-5 час от нанасянето им ми се събират в свивката на окото, но при моите мазни клепачи това е напълно в реда на нещата.

 

sisley phyto-ombre eclat

sisley phyto-ombre eclat

sisley phyto-ombre eclat

 

 

Както сами виждате dune е цветът, който е най-използван, защото цветът е перфектен за ежедневен nude грим. Перфектният пясъчен цвят, който има матов завършек, но озарен от светлина разкрива своите блестящи частици,  които както ще видите по-долу са много малки и фини.

Graphite както показва името е графитен цвят, който е най-матовият цвят от трите. Отново има фини частици, но те са много по-трудно забележими от колкото при dune и quartz. Забелязала съм, че тази сянка има по-силна пигментация от другите две.

Въпреки, че е много по-рядко използван от dune, quartz ми е любимият цвят и може би подсъзнателно си го пазя. Този цвят е най-труден за определяне и описване. Лилаво-бронзов, може би…. Цветът отново има много фини блестящи частици, но и на определена светлина има метален завършек и ми изглежда все едно едно съм нанесла мазни сенки. Може би, точно заради тази неопределеност, този цвят ми е толкова любим.

 

sisley phyto-ombre eclat

 

 

На долната снимка сенките са снимани на дневна светлина и без база.

sisley phyto-ombre eclat

 

 

Сенките снимани на дневна светлина и с база:

 

sisley phyto-ombre eclat

 

 

Сенките снимани на изкуствена светлина нанесени върху база:

sisley phyto-ombre eclat

Loading Facebook Comments ...

2 comments

    • Lilly says:

      Определено това не са летни цветове, но въпреки това продължавам да ги използвам за вечерен грим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.