Фабрика за храна и танци,Равнища

Фабрика за храна и танци Равнища

Фабрика за храна и танци,Равнища

Едно страхотно кътче на 30км от Пловдив…

Преди няколко седмици с Митко прекарахме една вечер на това място,което бях набелязала още от откриването му.Става въпрос за “Фабрика за храна и танци” в село Равнища.Бях гледала снимки и се бях влюбила в това място.По-хубаво е от колкото изглежда,но имайте предвид,че обхватът е много слаб,освен при Глобул.Обстановката е страхотна и персоналът е много мил.Вечерта спахме с 2 олекотени завивки,докато в същият ден в Пловдив беше 40 градуса,така че се бяхме измъкнали навреме.Слагам малко снимки от това планинско кътче.

Фабтика за храна и танци Равнища

Фабтика за храна и танци Равнища

Фабтика за храна и танци Равнища

Фабрика за храна и танци Равнища

Фабрика за храна и танци Равнища

Фабрика за храна и танци Равнища

Фабрика за храна и танци Равнища

Фабрика за храна и танци Равнища

Фабрика за храна и танци Равнища

Фабрика за храна и танци Равнища

Loading Facebook Comments ...

10 comments

 1. Ел says:

  Би ли добавила повече информация – какво предлагат като услуги, цени за вечер на човек? Доста ме заинтригува 🙂

 2. lora says:

  Mnogo e skapo i mrasno! Cenite sa mnooooooogo visoki i higienata e na nisko nivo! 5 rezan4eta kartofki – 2.50lv. dobre 4e si nosihme alkohol i kafe!
  Ne hodete tam ne stryva! Nqma ni6to obshto s reklamata 4e e evtina hranata!

 3. Lilly says:

  Аз бях с включена храна и вече не помня какви бяха, но относно мръсното не съм на същото мнение. Стаята ми беше много чиста, басейнът също.

 4. bombo55 says:

  На Равнища се дават и вили под наем само трябва да се пита и излиза в пъти по евтино

 5. Kikiriki says:

  Добро като идея, но…категорично не препоръчвам, ако сте с малко дете. Шумно, водата в басейна е студена, за сметка на това не особено чиста, но пък доста силно хлорирана. Единствено в малкото джакузи е ОК за дребосъците, но пък то е наистина малко и доста претъпкано с деца и техните придружители. Не е предвиден душ (освен леден) за изплакване на хлорта след ползване на басейна и джакузито. Ползването на басейн и джакузи се заплаща отделно (ако не сте отседнали в хотелската част), което е ОК, ако на видно място има информация за това или ако благоволят да ви информират на касата. В случай, че не сте заплатили предварително правилната услуга = гривна с определен цвят (която персонала гордо науча “ваучер”) и сте имали неблагоразумието да се топнете в джакузито с детето, мигновено се затичва спасител, който вдига аларма. Когато обаче обясните, че никой не ви е информирал, че се сдобивате с неправилния “ваучер”, получавате едно “Ми аз КО да напрАА, чи ни съ ви казАли на касата”. За вход – гривната е червена, за чадър и шезлонг – оранжева, за джакузи – бяла. Доста объркващо, а легенда и ценоразпис няма.Разговорът с касиера не протича по-добре – бивате информирани, че наличието на различни “ваучери”, както и какво точно се включва в тях “си е вътрешна информация”. Каквото и да означава това!? Храната е прилична, но в жегите на м.август се съхранява на открити маси, съответно нищо не ограничава достъпа на мухи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.